Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.L.B.

15. 10. 2017. 13:56   >>  13:24

DUKIĆI U KOLAŠINU

Kreditom IRF-a počeli usvješan biznis

Direktor Investiciono razvojnog fonda Zoran Vukčević, sa saradnicima obišao je investiciju preduzeća "Dukić" DOO iz Kolašina, koja je ujedno i korisnik kreditnih sredstava IRF-a.

Preduzeće "Dukić" DOO iz Kolašina je osnovano 2012. godine u okviru kojeg već četiri godine posluje restoran “Viline vode” koji je od strane posjetilaca prepoznat kao mjesto kom se uvjek rado  vraćaju.

Nalazi se svega 2 km od centra grada, a na putu je ka poznatom  Ski centru – Kolašin 1450.

Vlasnik preduzeća, Stefan Dukić, je kazao da je zadovoljan saradnjom sa Investiciono-razvojnim fondom koja je započeta kreditnim aranžmanom u iznosu od 50 hiljada eura za početnike u biznisu čime je restoran i otvoren.

"Sredstva od IRF-a su nam bila neophodna za realizaciju investicije koja je podrazumijevala otvaranje restorana “Viline vode” koji posluje već četiri godine, svakim danom uspješnije i uspješnije. U pitanju je porodični biznis gdje su svi članovi porodice uključeni", zaključuje Dukić.

On je, takođe, naglasio da u restoranu preovladavaju specijaliteti nacionalne kuhinje, spremljeni od namirnica iz kolašinskog kraja, a da njihov kompleks predstavlja mjesto za predah planinara i ljubitelja sportova na snijegu.

"U cilju daljeg rasta i širenja ovog porodičnog biznisa, vlasnik preduzeća razmišlja o novom kreditnom aranžmanu kod IRF-a čija bi investicija bila vezana za razvoj ljetnjeg i zimskog turizma", saopšteno je iz IRF-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније