Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

18. 10. 2017. 10:39 >> 10:07
3

JESENJA AKCIJA

Do evropskih metropola od 104 do 189€

Montenegroerlajnz pokrenuo je akciju povoljnih avio karata za letove između Podgorice i Tivta i osam evropskih destinacija, tokom zimskog reda letjenja.

 

Tako se u narednih deset dana mogu kupiti povratne karte sa svim taksama po cijenama od 104 do 189 eura, u zavisnosti od destinacije.

"Avio-karte za Beograd iz Podgorice i Tivta možete kupiti po cijeni od 104 eura, iz Podgorice za Ljubljanu 106 eura, Rim 149, Beč 159, Cirih i Frankfurt 169, Pariz 179, dok za Moskvu možete putovati iz Tivta po cijeni od 189 eura. Sve cijene se odnose na povratne avio-karte i uključuju pripadajuće takse, a tarifa važi za putovanja u periodu od 29. oktobra 2017. godine do 24. marta 2018. godine", saopštio je MA.

Broj mjesta po navedenim cijenama u okviru jesenje akcije je ograničen, a karta se može rezervisati pozivom na broj kontakt centra 19804, u poslovnicama ili putem web sajta www.montenegroairlines.com i kod autorizovanih agencija. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније