Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Dnevne novine; Objavio: I. P. ]

15. 11. 2017. 08:33 >> 08:05
4

U HERCEG NOVOM

Autobuska stanica prodata za 370.000€

Autobuska stanica u Herceg Novom prodata je za 370.000 eura jednoj privatnoj kompaniji, pišu Dnevne novine.


Predsjednik Odbora direktora Hotelsko turističkog preduzeća (HTP) Vektra Boke, u čijem je vlasništvu bila Autobuska stanica, Milić Popović, nije želio da precizira kojoj kompaniji je ona prodata.

"Autobuska stanica je prodata, putem javnog konkursa, drugoplasiranoj kompaniji, a procedura je sprovedena u skladu sa Planom reorganizacije Vektra Boke", rekao je Popović, i dodao da su na oglas za prodaju pristigle samo dvije ponude.

U toku nadmetanja, kako je objasnio, jedna kompanija je odustala od kupovine, čime je druga stekla uslove da bude izabrana.

Predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, za Dnevne novine je kazao da je ta lokalna samouprava htjela da kupi Autobusku stanicu i da je planirala da uđe u tenderski proces, ali da se od toga odustalo zbog imovinskih sporova.

“Bez obzira na prodaju, lokalna uprava će raditi na tome da se izgradi nova Autobuska stanica, u skladu sa standardima”, rekao je Katić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније