Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: J.B.Č. ]

24. 11. 2017. 09:10 >> 08:35

U MOSTARU

PKCG na Forumu jadransko-jonske regije

Generalni sekretar Privredne komore Crne Gore Pavle D. Radulović je učestvovao na sastanku uže koordinacije Foruma jadransko-jonskih privrednih komora za Bosnu i Herecegovinu, Hrvatsku i našu zemlju, koji se danas završava u Mostaru.

Domaćin sastanka je bio potpredsjednik Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine, Marko Šantić.

Sastanak je organizovan na inicijativu predsjednice Foruma jadransko-jonskih privrednih komora Mirjane Čagalj, sa ciljem da se intezivira saradnja komora kroz zajedničko učešće u osmišljavanju, razvoju i realizaciji projekata, u okviru programa Evropske teritorijalne saradnje.

"Razmatrajući moguća partnerstva na razvoju i kandidovanju zajedničkih projekata, na sastanku su posebno relevantnim ocijenjene projektne ideje koje se odnose na očuvanja kulturne baštine s ciljem valorizacije turizma, proširenje turističke ponude u pograničnom području, te podizanje konkurentnosti i održivi razvoj", saošteno je iz PKCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније