Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ TVCG ]

02. 12. 2017. 18:47 >> 18:31
7

SAVKOVIĆ POZIVA

"Sve za jednu, jedna za sve"

Korisnice naknada za majke sa troje i više djece protestovale su danas ispred zgrade Skupštine Crne Gore. Još jednom su zatražile poštovanje stečenih prava.

Savković je danas poručila da neće dozvoliti da se majke dijele.

"Majke sa Zavoda za zapošljavanje, koje ste kući i koje mislite da će vas majke, koje su ostvarile neko jadno pravo, pustiti niz vodu - nećemo. Prvo i osnovno, što je poručeno u Evropskoj uniji, od koje još nema odgovora, jeste da nema kategorizacije. Jedini razlog što nijesmo prihvatili sporazum s Vladom je da nema kategorizacije. Sve za jednu, jedna za sve", poručila je predstavnica bivših korisnica naknada, Željka Savković.

Jedna od njih, Rosanda Peković, poziva sve korisnice naknada za majke sa troje i više djece da ostanu pri zdravoj razumi.

"Pozivam sve majke da ostanu pri zdravoj razumi, jer oni pokušavaju da sve majke uznemire. Nećete moći da nam razbiju proteste. Doživotno stečeno pravo ćete nam vratiti, jer to nam pripada, to ste nam uzeli", zaključila je Peković.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније