Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.L.B.

29. 12. 2017. 13:40 >> 13:05
1

DPS ODGOVARA

SDP ćemo pamtiti po opstrukcijama

Da je Socijaldemokratska partija kojim slučajem vodila dosljednu i odgovornu politiku, umjesto što je preko noći mijenjala mišljenje o sprovođenju odluka u čijem kreiranju je i sama učestvovala, Crna Gora bi odavno imala drugi blok TE Pljevlja, a građani tog grada završen proces toplifikacije, saopšteno je iz DPS-a.

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) Pljevlja, juče je saopštio, da kojim slučajem članovi Vlade Crne Gore poštuju dokumenta koja su usvojile, drugi blok Termoelektrane (TE) Pljevlja bi već bio izgrađen, a toplifikacija grada kao obaveza EPCG još od izgradnje prvog bloka bi bila davno završena.

Iz DPS-a odgovaraju da je javnost već navikla da SDP svoju politički snagu pokazuje izigravanjem nekakvog glasa razuma, ne shvatajući, kako dodaju, da je tako samo izigrala povjerenje crnogorskih građana.

„Zato je SDP tu gdje je - u procesu nestajanja sa političke scene. Ipak, ostaće po nečemu i upamćena: po opstrukcijama kojima je, sve u navodnom interesu građana, blokirala niz značajnih investicionih projekata i predloga zakona“, poručuju iz DPS-a.

Navode da je prioritet ove, kao i prethodnih Vlada II Blok termoelektrane u Pljevljima.

„No, SDP-ov prioritet i dok je bio u Vladi, i dok je činio većinu u Parlamentu, nekad jednu, nekad drugu, a i danas, kad iz prikrajka posmatra politički život u Crnoj Gori, bili su neki drugi blokovi i blokade. Da nije bilo tih blokada, bilo bi danas Drugog bloka. O moralu, osjećaju za pravdu, poštenju i potrebi za prosvjetljenjem, besmisleno je govoriti sa onima koji likuju nad svakim izazovom crnogorskog razvoja i kameleonski svoje uskostranačke, profiterske porive predstavljaju kao interese građana Crne Gore. Primarni interes građana je da konvertiti i politički profiteri poput družine iz SDP-a nestanu iz političkog života, i to će se, svakako, u bliskoj budućnosti ostvariti“, zaključuje se u reagovanju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније