Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

12. 07. 2013. 10:20 >> 10:20

ODLUKA USKORO

Manjine još bez stava o rebalansu

Manjinske partije još nijesu zauzele stav o rebalansu budžeta, koji je predložila Vlada Crne Gore.

U Bošnjačkoj stranci su Anteni M saopštili da se to znati  tek krajem mjeseca , kada će se manjinske partije neposredno prije plenuma sastati i o tome zauzeti zajednički stav. Taj stav će, tvrde iz te partije, biti baziran na interesima države,  ali i građana.

To je potvrdila i predsjednica Hrvatske građanske inicijative Marija Vučinović.

„Još nijesmo zauzeli konačan stav o predlogu za rebalans budžeta, budući da je plenum odgođen. Kada dođe vrijeme za raspravu o toj tački dnevnog reda zauzećemo stav i tada će biti poznat javnosti.“

Sjednica Skupštine na kojoj će se raspravljati o rebalansu budžet , kako je najavljeno, biće održana do kraja jula. Socijaldemokrate su ranije saopštile da rebalans koji predlaže Vlada nema njihovu podršku, a zeleno svijetlo neće dati ni opozicija.

Vlada je krajem juna usvojila Prijedlog rebalansa budžeta za ovu godinu, koji podrazumijeva 61 milion eura za izmirenje obaveza na relaciji Kombinat aluminijuma – Elektroprivreda i 102 miliona za dodatno zaduživanje na ime garancija za Kombinat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније