Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: F.R.

22. 01. 2018. 16:40 >> 16:09
3

ULOŽEN PRIGOVOR

Sjutra blokada računa Opštine H.Novi?

Račun Opstine Herceg Novi sjutra bi mogao biti blokiran, kazao je za TVCG predsjednik Skupštine opštine Miloš Bigović.

Ukoliko tokom dana Privredni sud ne usvoji prigovor Opštine Herceg Novi na izvršno rješenje o naplati dvije mjenice u iznosu od pola miliona eura za led rasvjetu, račun će biti blokiran.

"Nezvanično mogu da vam potvrdim da će sjutra biti blokiran račun Opštine Herceg Novi na iznos od oko pola miliona eura, u svrhu realiacije rješenja o izvršenju. Kako je javnosti poznato, Opština se snažna protivi takvoj odluci javnog izvršitelja, smatramo je nezakonitom. Mi smo Privrednom sudu jutros uputili našu inicijativu za izdavanje privremene mjere, kako bi se obustavio postupak izvršenja. Nema dilema i zlouponamjernih tumačenja, Opština Herceg Novi ne bježi od plaćanja, ali želimo da platimo završen posao", istakao je Bigović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније