Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: F.R.

22. 01. 2018. 17:20 >> 17:08

SASTANAK S MARKOVIĆEM

Za ulaganje zainteresovana "32Group"

Predstavnici kompanije sa sjedištem u Dubaiju "32Group" na današnjem sastanku s premijerom Duškom Markovićem izrazili su inzeresovanje za poslovanje u našoj zemlji, saopšteno je iz Vlade.

Kako su objasnili, "32Group", sa podružnicama na četiri kontinenta, bavi se razvojem prostora, poljoprivredom, upravljanjem investicijama i poslovnim menadžmentom.

"Predsjednik Vlade je upoznao sagovornike sa političkom i ekonomskom situacijom u našoj zemlji, sa izuzetnim rezultatima na vanjskopolitičkom i ekonomskom planu i sa našim političkim prioritetima. Marković je rekao da je jedna od strateških politika Vlade unapređenje investicionog ambijenta i da su u tom smislu vrata otvorena za investitore od kojih ne očekujemo samo novac već i prenošenje u Crnu Goru iskustava u poslovanju i upravljanju", navodi se u saopštenju Vlade.

Istakli su da je "32Group"  izrazila posebno interesovanje za investicije u turizam i to u području Ulcinja gdje odmah želi da preuzme određene turističke objekte, kao i za investicije i poljoprivredu širom Crne Gore.

"Na sastanku je 32Group izrazila spremnost da organizuje u Crnoj Gori sportske manifestacije najvišeg ranga i iskazala zainteresovanost za valorozaciju aerodroma u Podgorici i Tivtu", poručili su iz Vlade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније