Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis; Objavila: J.B.Č. ]

26. 01. 2018. 21:08 >> 20:35

DO 2. FEBRUARA

Otvoren konkurs za naj menadžerke

Unija poslodavaca (UPCG) raspisala je konkurs za dodjelu nagrada za naj menadžerke u Crnoj Gori u privredi, javnom sektoru, nevladinim organizacijama i medijima.

Konkurs je otvoren do 2. februara.

Cilj nagrade UPCG je promocija uspješnih poslovnih žena koje svojim odgovornim radom, profesionalnim pristupom poslu i ostvarenim rezultatima potvrđuju snagu ženskog liderstva i značaj većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja.

Informacije o postupku nominacije i kategorijama u kojima će nagrade biti dodijeljene dostupne su na sajtu UPCG.

Konkurs je dio projekta UPCG pod nazivom Žene u menadžmentu u Crnoj Gori: Podrška liderstvu i profesionalnom razvoju žena, koji je podržala Međunarodna organizacija rada (ILO).

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније