Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

12. 02. 2013. 14:31 >> 14:29
2

EPCG

Prosječni januarski račun za struju 46,08 €

Prosječni januarski račun za struju za domaćinstva (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) na nivou je decembraskog i iznosi 46,08 eura sa uračunatom taksom na tarifno brojilo, saopštavaju iz Elektroprivrede Crne Gore.

Domaćinstva u Mojkovcu i Beranama bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 26 eura, dok je  najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Podgorici i Kotoru, gdje su domaćinstva, u prosjeku, potrošila  električne energije u vrijednosti od 56 eura.

 

 

Račun veći od 150 eura dobiće 2,38  odsto potrošača, dok je potrošnja od 100 do 150 eura očitana kod 4,88 odsto potrošača.

Domaćinstva u Crnoj Gori, u januaru su potrošila 125.884.243 kilovat sati električne energije, što je na nivou decembarske potrošnje.

Iz EPCG navode da su računi za električnu energiju, za još 1009  potrošača, koliko ih je predalo validnu dokumentaciju od 20. decembra zaključno sa 20. januarom, umanjeni za iznos takse na tarifno brojilo koja im je obračunavana shodno zakonu od jula. Broj domaćinstava koja su d

Do sada je mogućnost oslobađanja od takse iskoristilo 13.726 domaćinstava.  

Januarske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće 116.833 domaćinstava.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније