Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

15. 02. 2018. 10:04   >>  10:03 2

MORT SAOPŠTIO

Vlada poštuje ugovorene obaveze

Vlada Crne Gore poštuje i izvršava sve svoje ugovorene obaveze zasnovane na zakonu, saopštilo je Ministarstvo održivog razvoja i turizma.


To je saopšteno povodom, kako su istakli, spekulacija i negativne medijske kampanje da državna i lokalna vlast žele da ugroze javni interes u postupku donošenja odluke o zaključivanju ugovora između Opštine Tivat i kompanije "Adriatic Marinas", koja je vlasnik Porto Montenegra.

"Podsjećamo da je Porto Montenegro danas turistički ponos Crne Gore, Jadrana, i šire, koji je Crnu Goru pozicionirao na globalnoj mapi nautičkog turizma. Ugovor iz 2006. godine zaključen je u skladu sa zakonom, i on predstavlja osnov za zaključivanje posebnog ugovora između Opštine Tivat i kompanije Adriatic Marinas koja upravlja rizortom Porto Montenegro. Vlada poštuje i izvršava svoje ugovorne obaveze zasnovane na zakonu, i nastaviće sa afirmacijom ovakvih i sličnih razvojnih projekata koji Crnu Goru čine svjetski prepoznatljivom investicionom destinacijom", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније