Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

04. 03. 2018. 14:22   >>  14:19 3

UPLOVIO BROD

Dopremljeni prvi djelovi za vjetrenjaču na Možuri

U Crnu Goru je ove nedjelje uplovio brod koji je dopremio su komponente vjetrenjača i pripadajuću opremu, za taj projekat vrijedan 87 miliona eura.

 

To je, kako je saopšteno, prvi od ukupno dva broda koji će dopremiti 8.821 tonu odnosno 425 koleta. Uplovljavanje drugog broda očekuje se u aprilu.

"Naš tim je izvršio neophodne pripremne aktivnosti uređenja otvorenog skladišnog prostora površine 40.000 m2 i operativnog prostora na terminalu. Rad na ovakvim projektima je specifičan jer uspjeh zavisi od saradnje sa svim učesnicima u procesu. Kod nestandardnih, gabaritnih tereta, potrebna je dodatna pažnja kako bi se obezbijedio teret, ali i sigurnost zaposlenih. Specijalizovani projekti nužno zahtijevaju dobru saradnju i dobru komunikaciju svih aktera uključenih u kompletni logistički proces dopreme, pretovara, skladištenja i otpreme projektnog tereta", saopštio je Sedat Kara, izvršni direktor Port of Adria.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније