Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

08. 03. 2018. 12:30 >> 12:27
2

TEMA "MAGAZINA"

Hoće li CG oprostiti Portu 5,6 miliona?

Hoće li Crna Gora oprostiti 5,6 miliona duga kompaniji Porto Montenegro, zavisi od odluke predsjednice opstine Tivat, Snežane Matijević.

 

Snežani Matijević je Skupština Opštine Tivat dala saglasnost da sa Adriatic marinas d.o.o zaključi ugovor o opraštanju višemilionskog duga na racun komunalija kompaniji Porto Montenegro.

Iako je Matijević formalno predložila takvu odluku, nakon što su je izglasali odbornici DPS-a 17. januara, mjesec kasnije izjavila je da neće potpisati sporni ugovor dok ne dobije garancije.

Zakonitost, sada, ispituje Specijalno državno tužilaštvo, nakon čije ocjene će biti poznati dalji koraci predsjednice tivatske opštine. Pravnici kažu da su vrlo “kreativno” donešene sve odluke i podržava inicijativu predsjednice da se obrati Specijanom državnom tužilaštvu.

Opširnije pogledajte večeras u TV Magazinu od 20:05 na Prvom programu TVCG.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније