Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

18. 07. 2013. 16:33 >> 16:37

BUDŽET GLAVNOG GRADA

Manje novca od prodaje imovine

Ukupni primici Budžeta Glavnog grada u prvih šest mjeseci ove godine iznosili su oko 19.410.000 eura što je oko pet odsto manji u odnosu na plan i 3,54 odsto manje u odnosu na 2012.

U Budžet Glavnog grada najviše je novca se slilo po osnovu "sopstvenih prihoda" - 13.286.000 eura.

Ipak "sopstveni prihodi" Glavnog grada manji su za 12,65 odsto u odnosu na planirane.
    
"Razlozi slabije naplate sopstvenih prihoda su nerealizovanje očekivanog prihoda od prodaje imovine u prvoj polovini godine, kao i manjim dijelom naknada za komunalno opremanje građevinskog zemljišta", navodi se u Informaciji o ostvarivanju Budžeta Glavnog grada za period januar – jun 2013.

Tu informaciju razmatraće odbornici Glavnog grada na sjednici koja je zakazana za 31. jul.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније