Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila M.L.B.

22. 03. 2018. 16:07 >> 16:02

SIMOVIĆ PORUČIO

U Pljevljima se vrijedno i odgovorno radi

U Pljevljima se vrijedno i odgovorno radi, što potvrđuju rezultati ostvareni u prethodnoj godini, kroz brojne realizovane projekte. To nije samo zapažanje Vlade i lokalne samouprave, nego i poruke koje dobijamo od građana Pljevalja, ocijenio je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović koji je dvodnevnu radnu posjetu toj opštini počeo sastankom sa rukovodstvom Pljevalja.

„Građani Pljevalja svjedoče o brojnim benefitima realizovanih aktivnosti kroz značajne i zajedničke projekte lokalne samouprave i Vlade, u saradnji sa međunarodnim partnerima, a kojima su napravljeni značajni iskoraci u podizanju kvaliteta života građana Pljevalja, kazao je Simović.

On je, takođe, ocijenio da će se intenzivno i odgovorno nastaviti aktivnosti na rješavanju ekonomsko – socijalnih i drugih pitanja, što je ključna tema i u kontinuiranim razgovorima sa privrednicima iz ove opštine.

Simović je podsjetio da je 2017. godine Vlada donijela više odluka kojima je opredijelila značajna sredstva za realizaciju brojnih projekata u Pljevljima.

“Time je jasno pokazan odnos Vlade prema sjeveru, prema Pljevljima, prema svim građanima Pljevalja”, istakao je Simović.

Posebno važnim ocijenio je to što je napravljena dobra mjera projekata usmjerenih na razvoj gradskog jezgra, kao i seoskih područja.

Simović je obišao Rudnik uglja, Termoelektranu i Vektru Jakić, gdje će obaviti  razgovore sa predstavnicima menadžmenta kompanija.

Tokom boravka u Pljevljima, Simović će imati posebne sastanke sa poljoprivrednim proizvođačima, posjetiće Kooperativu Mljekara Pljevlja, a obićiće i uspješna poljoprivredna gazdinstva u selima Potpeće i Kosanica. I tokom ove posjete Pljevljima, Simović će posjetiti Upravu za šume.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније