Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

04. 04. 2018. 14:39 >> 14:34
4

LETOVI KA RUSIJI

Bez dozvole za šesti avion MA

Pet aviona Montenegroerlajnza i dalje će letjeti prema Rusiji u vrijeme ljetnje sezone, dok dozvola od strane ruskih vlasti nije izdata za šesti avion, koji je prema planu kompanije trebalo da bude uključen u špicu sezone.

Podsjećamo, Vazduhoplovna uprava Ruske Federacije nije izdala dozvolu Montenegroerlajnzu za još jedan avion na letovima prema Rusiji.

Iz nacionalnog avioprevoznika su Portalu RTCG saopštili da će Montenegroerlajnz prema Rusiji saobraćati sa svojim avionima, prema utvrđenom redu letjenja.

Pojašnjavaju da dozvola nije izdata za šesti avion, koji je kompanija iznajmila za planirane letove, a koji će biti raspoređen na druge destinacije.

"Kako je i planirano, Montenegro Airlines će tokom ljetnje sezone imati povećan broj letova za Moskvu i Sankt Peterburg. Ove sezone svi letovi će biti realizovani iz Tivta. Nacionalni avio-prevoznik u periodu od 25. marta do 15. aprila saobraća za Moskvu četiri puta sedmično, a u periodu od 16. aprila do 31.maja i od 1. oktobra do 27.oktobra svakodnevno. Tokom visoke sezone ljetjenja, od 1. juna do 30.septembra, MA će za Moskvu letjeti svakodnevno do ri puta. Cijena povratne karte su već od 256 eura", navodi se u saopštenju.

Istakli su da će prvi ovosezonski let ka Sankt Peterburg biti realizovan 5. juna, a avioni MA će ka toj destinaciji moći da putuju tri puta sedmično sve do 29. septembra.

"Iznajmljeni avion će biti adekvatno upošljen na ostalim redovnim i čarter destinacijama na kojima će Montenegro Airlines saobraćati", saopštio je MA.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније