Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis; Objavila: J.B.Č. ]

16. 04. 2018. 12:31   >>  12:25

MINISTARSTVO EKONOMIJE

Cijene goriva nepromijenjene

Cijene goriva ostaće nepromijenjene naredne dvije sedmice, saopšteno je agenciji Mina biznis iz Ministarstva ekonomije.

Cijene euraosupera 95 i 98 iznosiće 1,31 eura, odnosno 1,35 eura. Cijena euraodizela će naredne dvije sedmice iznositi 1,2 eura.

Lož ulje za veleprodaju će koštati 1,17 eura.

Posljednje promjene cijena goriva bile su 3. aprila, kada su sve vrste goriva, osim euraodizela, poskupile četiri centa.

Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu (Mediterranean Platt's Ground) i valutnog odnosa euraa i američkog dolara.

Iz Ministarstva je saopšteno da će, saglasno Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun obaviti 30. aprila, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 1. maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније