Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 05. 2018. 14:20 >> 14:09
1

BANJEVIĆ SAOPŠTIO

MA ostvario izvanredne rezultate

Izvršni direktor Montenegroerlajnza (MA), Živko Banjević, na Međunarodnom naučno-stručnom skupu "Maintenance Forum 2018", u Beogradu istakao je izvanredne finansijske i komercijalne rezultate MA u prva četiri mjeseca ove godine i najavio uspješnu ljetnju sezonu, u kojoj će, kako je kazao, nacionalni avioprevoznik prevesti oko 360 hiljada putnika.

Kako je saopšteno iz MA, Banjević je u svom izlaganju govorio o organizaciji rada i sistemu održavanja vazduhoplova u toj kompaniji, posebo ističući da visokokvalitetan kadar i najstroži standardi koji se primjenjuju u MA putnicima garantuju konforno, sigurno i bezbjedno putovanje.

"On je, takođe, istakao izvanredne finansijske i komercijalne rezultate MA u prva četiri mjeseca ove godine i najavio uspješnu ljetnju sezonu, u kojoj će MA prevesti oko 360 hiljada putnika", navodi se u saopštenju.

Oni ocjenjuju da se Forum pokazao kao odlična prilika za susret akademske naučne zajednice i stručnjaka iz privrede koji se bave održavanjem tehničkih sistema kao i upravljanjem sredstava – "Asset Management".

"Učesnici Foruma su saglasni da treba raditi na podizanju svijesti o značaju upravljanja održavanjem privrednih sistema i sredstava rada u svijetlu činjenice da digitalizacija omogućava veliki i brzi napredak, a da u mnogim zemljama se još nedovoljno ulaže u taj segment", navodi se u saopštenju.

"Maintenance Forum", napominju iz MA, predstavlja vodeći forum za prezentaciju novih rezultata i mogućnosti u širikoj oblasti "Asset management" i okuplja vodeće stručnjake iz oblasti mašinstva, saobraćaja, energetike, ekonomije, ekologije i kontrole kvaliteta.

Forum, kako su kazali, pruža priliku za susrete eminentnih privrednika iz regiona sa naučnicima, istraživačima i stručnjacima sa fakulteta.

"U radu Foruma učestvovao je veliki broj stručnjaka, članova akademskih zajednica i predstavnika institucija iz cijelog svijeta: Engleske, Njemačke, Belgije, Rusije, Amerike, Kine, Kanade, zemalja regiona i drugih država", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније