Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

31. 07. 2013. 08:39   >>  08:39 4

KRIVOKAPIĆ UPOZORIO

Neusvajanje rebalansa gasi KAP

Predsjednik sindikata Aluminijuma Rade Krivokapić rekao je da su, ne usvoji li Skupština rebalans, velike šanse da se KAP ugasi.

 

On je rekao da sa pažnjom prati dešavanja u parlamentu.

"Naše oči uprte su u glavnu raspravu 1. avgusta o budžetu. Mislim i da ako rebalans ne prođe, velike su šanse da se KAP ugasi. Da Kombinat treba da ostane da radi najbolji primjer su fabrike iz okruženja, gdje Bosna i Hercegovina BiH nije ugasila Mostar, Hrvatska Šibenik, kao što ni Srbija nije ugasila Sevojno, pa dako se nađe i kod nas neki kompromis i dođe do trajnog rješenja problema KAP-a kroz rebalans budžeta", rekao je Krivokapić za RTCG.

Kazao je i da vjeruje da će poslanici argumentovano raspravljati o KAP-u.

„Vjerujemo da će se argumentovano raspravljati na toj sjednici i da se neće baviti politikom, nego ekonomijom i donijeti odluku koja će biti i u interesu KAP-a i EPCG i građana Crne Gore“, rekao je Krivokapić.

Odgovarajući na pitanje ko je zainteresovan za sudbinu KAP-a, Krivokapić je rekao da su jedini koji se interesuju i sa kim su stalno u vezi predstavnici Vlade, Ministarstva ekonomije i Ministarstva rada, kao i predstavnici SNP-a. 

Ostali, smatra Krivokapić, pokušavaju da na gašenju KAP-a dobiju političke poene.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније