Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

31. 07. 2013. 13:30 >> 13:32
1

PRVREDNICI I VUKSANOVIĆ

Dogovorom do bolje inspekcijske kontrole

Montenegro Biznis Alijansa MBA i Uprava za inspekcijske poslove inteziviraće saradnju, kako bi se otklonile sve nedoumice i problemi koje pojedini privrednici imaju sa inspekcijskim kontrolama, dogovoreno je na sastanku predstavnike iz MBA i Uprave.

Na sastanku sa direktorom Uprave Božidarom Vuksanovićem je bilo riječi o problemima koje određeni predstavnici biznisa, članovi MBA, imaju sa inspekcijskim kontrolama.

"Predloženo je da se u interesu otklanjanja svih nedoumica i problema intenzivira saradnja između MBA i Uprave za inspekcijske poslove", saopšteno je nakon sastanka iz MBA.

Predloženo je da se potpiše Protokol o saradnji u cilju bržeg rešavanja svih problema i nedoumica koji se mogu javiti prilikom inspekcijskih kontrola.

"Dogovoreno da se formira tim predstavnika MBA i Uprave za inspekcijske poslove u cilju zajedničkog djelovanja. Potencirana je spremnost Uprave za inspekcijske poslove da prima sve primjedbe i sugestije koje dolaze preko MBA, odnosno njenih članova i iste razmatra", navodi se u saopštenju MBA.

U MBA kažu da podržavaju sve aktivnosti usmjerene na uvođenju reda u poslovanju, otklanjanju sive ekonomije, eliminisanju biznis barijera na svim nivoima.

"U tom smislu, u konkretnom slučaju, treba raditi na razvoju međusobnog povjerenja između onih koji kontrolišu i onih koji pomažu razvoj naše ekonomije. Ocjenjujemo da je to pravi način koji će u budućnosti pomoći da se određeni problem i nesporazumi svedu na minimum", navedeno je u saopštenju MBA.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније