Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

01. 08. 2013. 14:57   >>  15:01

UZROK REBALANS

Bojanić: Vlast je u dubokoj krizi

Povlačenje Predloga rebalansa budžeta od strane Vlade jasan je znak da ona više nema podršku u Skupštini Crne Gore, ocijenio je potpredsjednik Pozitivne Mladen Bojanić.

 

 "U demokratskim zemljama logičan slijed događaja bi bio pad vlade i raspisivanje novih izbora. Međutim, ovdje je za očekivati nastavak političkih kalkulacija i trgovine unutar vladajuće koalicije kako bi se produžili poslednji dani ove vlasti", saopštio je Bojanić.

Nakon što je, kako je rekao, usvojen Ustav "koji ne ide na ruku vladajućoj stranci", Bojanić je rekao da neusvajanja izvještaja Tužilaštva i Sudskog savjeta u Skupštini Crne Gore, i povlačenja predloga rebalansa budžeta pokazuju da je očigledno da je vlast u velikoj i dubokoj krizi.

"Koliko ćemo još čekati da konačno priznaju svoju nemoć u nalaženju rješenja za nagomilane probleme koje su sami napravili, ostaje da vidimo. Sigurni smo da će građani na skorim izborima, znati prepoznati društvene i političke snage koje, za početak, mogu zaustaviti dalje posrtanje Crne Gore u mnogim oblastima, a kasnije, dosljednom i mudrom politikom usmjeriti društvena i ekonomska dešavanja u stabilnom i pozitivnom smjeru, jer to aktuelna vlast niti želi, niti može, niti hoće da učini", zaključio je Bojanić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније