Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

20. 08. 2018. 08:30 >> 08:19

EPCG

U naredih pet godina uložiće 170 miliona eura

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) obilježava 108 godina rada u jeku velikog investicionog zamaha, saopštili su iz te kompanije poručujući da će se, ulaganjem više od 170 miliona eura u narednih pet godina, povećati instalisana snaga postojećih energetskih objekata i izgraditi novi proizvodni kapaciteti.

Iz EPCG su kazali da rekonstrukcijom i modernizacijom proizvodnih kapaciteta  žele da zadrže lidersku poziviju na tržištu električne energije u Crnoj Gori posebno " u svjetlu otvorenog tržišta i mogućeg ulaska novih snabdjevača."Izvršni direktor Igor Noveljić, povodom godišnjice kompanije  ocijenio je da će investicije obezbijediti visoku pogonsku spremnost opreme i postrojenja i pouzdanost u radu energetskih objekata ali i veću sigurnost u snabdijevanju kupaca  svim kategorijama potrošnje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније