Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

08. 09. 2018. 08:11 >> 07:53

TOKOM SEZONE

Poreska izrekla milion eura kazni

Poreska uprava, tokom ljetnje sezone, izrekla je milion eura novčanih kazni. U Herceg Novom, kontrolom su utvrdili neevidentirani promet od milion eura. Ove sezone naplatili su 280 miliona eura prihoda, od čega 80 miliona na primorju, saopšteno je za TVCG iz Poreske uprave.

Poreska uprava, tokom ljetnje sezone, izrekla je više od milion eura novčanih kazni, i mjeru zabrane obavljanja djelatnosti kod 100 poreskih obveznika. 

"U Herceg Novom je utvrđen neevidentirani promet od milion eura i poreske obaveze po tom osnovu 300. 000 eura", saopštila je iz Poreske uprave Milica Vuletić. 

Tokom ljetnje sezone naplaćeno je 280 miliona eura prihoda, od toga 80 miliona u primorskim opštinama.

"Tokom ove godine naplaceno je 700 miliona što je 74 miliona više u odnosu na prethodnu godinu i 45 u odnosu na plan", kaže Vuletić.

Na osnovu zakona o reprogramu tokom dvije godine naplaćeno je 35 miliona eura.

Izmirivanje poreskih obaveza po osnovu reprograma je 75%.

Kod 1000 poreskih obveznika raskinut je ugovor o reprogramu i bice pokrenut stecaj. Dug poreskih obveznika kojim su ukinuta rjesanja o reprogramu iznosi 30 miliona eura.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније