Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina business, Objavila: R.P. ]

12. 09. 2018. 12:43 >> 12:26

AKCIONARIMA 55,28 MILIONA

Danas isplata dividende EPCG

Isplata dividende akcionarima Elektroprivrede (EPCG), u ukupnom iznosu od 55,28 miliona eura ili 38,35 centi po dionici neto, počeće danas.

Iz EPCG su kazali da je odluka o isplati dividende, u bruto iznosu od 42,14 centi po akciji, donesena 20. avgusta na Skupštini akcionara.

Pravo na dividendu imaju akcionari koji su 20. avgusta bili upisani u spisak akcionara EPCG kod Centralne depozitarne agencije.

Isplata dividende građanima koji su akcionari EPCG obaviće se preko mreže filijala Crnogorske komercijalne banke, nakon prethodne identifikacije putem važećeg dokumenta.

Preduzećima, koja su akcionari EPCG, isplata će se obaviti nakon dobijanja neophodnih instrukcija za plaćanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније