Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

10. 10. 2018. 11:06 >> 10:44

KOMPANIJA WIZZ AIR

Garantuju ručni prtljag u kabini svakom putniku

Kompanija Wizz Air od 1. novembra uvodi novu i transparentnu politiku prtljaga, čiji cilj je da putnicima olakša ukrcavanje u avion i garantuje im besplatan unos jedne ručne torbe u kabinu aviona na svim letovima.

 

U saopštenju se navodi da podaci kompanije pokazuju da kašnjenja zbog prtljaga utiču na više od 10.000 letova godišnje, kao i da se u posljednjih pet godina dužina boravka na nekoj destinaciji konstantno smanjuje i da sada svaki treći putnik Wizz Aira putuje na tri dana ili manje.

Zbog kraćih putovanja, WIZZ-ovi putnici, kako je saopšteno, nose lagan i probran prtljag. Svaki treći putnik je doplatio za čekiranu torbu dok je svaki sedmi izabrao putnu torbu sa točkićima, koja se može unijeti u kabinu.

"Od 1. novembra svaki putnik ima pravo na jednu besplatnu ručnu torbu dimenzija 40x30x20 cm u kabini, dok će onim putnicima koji kupe Wizz prioritet biti dozvoljeno da unesu i jedan kofer dimenzija 55x40x23 cm. Na osnovu reakcija putnika i promjena obrazaca putovanja, Wizz Air je uveo čekirani prtljag težine do 10kg kako bi omogućio udoban let po početnoj cijeni od samo sedam eura", navodi se u saopštenju.

Nova jasna i fer politika prtljaga ove avio-kompanije je politika izbora jer WIZZ-ovim putnicima omogućava da izaberu jednu od preko 50 opcija ručnog i čekiranog prtljaga na osnovu svojih ličnih sklonosti.

"Putnici žele jednostavne proizvode i to je suština ultra niskotarifnog modela koji i Wizz Air primjenjuje. Želimo da svojim putnicima ponudimo najjeftinije moguće avio-karte kao i transparentan uvid u politiku cijena. Pojednostavljenjem proizvoda i usluga Wizz Air demokratizuje ovaj način putovanja i nudi putnicima da plaćaju u skladu sa svojim potrebama", saopštio je direktor marketinga Johan Ejdhagen.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније