Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

12. 10. 2018. 14:48 >> 14:33

SAOPŠTENO IZ OPŠTINE

Javne nabavke u Tivtu 4,35 miliona eura

Ukupna vrijednost investicija, putem javnih nabavki, koji će u Tivtu biti ugovorene ili početi sa realizacijom tokom oktobra, iznosi 4,35 miliona eura, navodi se u saopštenju Opštine Tivat.

"U pitanju su nabavke kojima se obezbjeđuje adaptacija zgrade Muzeji i Galerije, Centra za kulturu, DTV Partizana, trga u Radovićima, adaptacija košarkaškog i pomoćnog fudbalskog terena, dodatna saobraćajna i horizontalna signalizacija, nabavka vatrogasnog vozila i opreme, uređenje autobuskih stajališta, bagerisanje i čišćenje kanala malog parka i drugo", navodi se u saopštenju.

Najznačajnija stavka je, kako navode, izvođenje druge faze nove pristupne saobraćajnice MR1, ukupne vrijednosti 2.968.722 eura.

"Nakon ponavljanja procesa vrednovanja ponuda, po isteku žalbenog postupka, 4. oktobra, posao je pripao kompaniji Bemaks. Naapominjemo da je, prethodno, Državna komisija za kontrolu postupaka javnih nabavki poništila odluku Opštine Tivat o izboru najpovoljnije ponude na tenderu za izgradnju druge faze saobraćajnice MR1 prema kojoj je posao pripao kompaniji ‘Tehnoput MNE'", navode iz opštine.

Na tender vrijedan 3,6 miliona eura, raspisan 28.maja, prijavila su se četiri ponuđača.

"Cesta sa dvije kolovozne trake u dužini od 3,2 kilometra, infrastrukturom i javnom rasvjetom, koja bi trebalo da spoji postojeći lokalni put Tivat-Radovići kod Solila sa već izgrađenom prvom fazom MR1 u Đuraševićima, trebalo bi da bude izgrađena za deset mjeseci. Nadzor za drugu fazu MR1 je povjeren kompaniji 'Geotehnic Projekt i Consalting' (22.869 eura)", naglašavaju.

Sljedeće nedjelje, kako najavljuju, počeće postavljanje horizontalne signalizacije od 15.874,35 eura izvođača "Alfa projekt".

"Za asvaltiranje lokalnih puteva (96.956,09 eura) ugovor je potpisan sa 'Asfalt Beton Gradnja' doo, dok je posao nabavke polovnog vatrogasnog vozila, vrijedan 14,89 hiljada eura povjeren kompaniji 'Ben Kov'. Sa kompanijom 'Fidas' doo potpisani su ugovori izgradnje autobuskih stajališta (43.729,40 eura) i postavljanja tartan podloge u parku (15.785 eura)", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju iz opštine Tivat, u toku je potpisivanje ugovora od 185,7 hiljada eura sa "Grand Design" za završne radove – termodinamika i mobilijar, u objektu DTV Partizan, kao i sa kompanijom Tehnotekstil doo za postavljanje taktilnih površina na saobraćajnicama u užem centru grada (5.754,76 eura).

U toku su, dodaju, i završni radovi na zaštitinim ogradama u luci Kalimanj (29.859,48 eura) i kod škole (13.299,44 eura) koji su povjereni kompanijama "Incom" i "V Projekt".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније