Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

14. 02. 2013. 11:51 >> 11:48

PONUDA

MA i Maestral: Italijanima promo paketi u predsezoni

Montenegro erlajns i hotel Maestral predstavili zajedničku ponudu za tržište Italije.

Ponuda podrazumijeva specijalne paket aranžmane za Crnu Goru u ovogodišnjoj predsezoni, koji obuhvataju promotivnu cijenu avio prevoza i smještaj u hotelu Maestral.

U saopštenju Montenegro erlajnsa se navodi da je ponuda za italijansko tržište, koja je predstavljena u hotelu Abitart, izazvala veliko interesovanje među italijanskim predstavnicima turističke privrede.

Sudeći prema najavljenom interesovanju, već u predsezoni, te dvije kompanije, kako su naveli njihovi predstavnici, očekuju značajno veći broj gostiju iz Italije.

Osim redovnog saobraćaja ka Rimu, Montenegro erlajns i hotel Maestral vec dugi niz godina organizuju zajednicki čarter /charter/ saobracaj, dva puta sedmično ka Bariju, Napulju, Palermu i Kataniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније