Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

10. 08. 2013. 10:45   >>  11. 08. 2013. 13:33 1

ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE

Ministarstvo pregovara o četvrtom operateru

Ministarstvo za informaciono drustvo i telekomunikacije pregovara sa Telekomom Italija oko saradnje za formiranja četvrtog operatora na tržištu elektronskih komunikacija u Crnoj Gori.

Kako nezvanično saznaje radi Crne Gore , nedavno je u Podgorici tim povodom bravio izvršni direktor za globalni razvoj Telekom Italije Paolo Murri  i imao razgovore sa ministrom za informaciono drustvo i telekomunikacije  Vujicom Lazovićem.

Na crnogorskom tržištu trenutno posluju tri operatera Telekom, Telenor i M:tel. Po podacima Agencije za elektronske komunikacije, od preko 965.000 priključaka, Telenoru pripada skoro 38 procenata, Telekomu gotovo 36, a M:telu nešto preko 26 odsto ukupnog broja korisnika mobine telefonije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније