Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina, Objavila: M.M.Lj. ]

25. 10. 2018. 20:07 >> 19:46

USVOJEN PREDLOG

Zeleno svjetlo za zakup zemljišta Mediterana

Vlada je danas usvojila Predlog odluke o davanju u dugoročni zakup zemljišta vojno-turističkog kompleksa Mediteran na Žabljaku.

 

Vlada je usvojila i Izvještaj o rezultatima pregovora po osnovu međunarodnog javnog tendera za izdavanje u dugoročni zakup Mediterana.

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte predložio je u ponedjeljak Vladi da konzorcijumu koji čine žabljački CG Ski i estonski Baltic International Trading da u dugoročni zakup Mediteran.

Vlada je na današnjoj sjednicina, na predlog Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte, usvojila i Izvještaj o izvršenoj kontroli izvedenih radova i nivoa uloženih investicija u skladu sa investicionim programom projekta Portonovi za period od 8. februar 2013. do 31. decembra 2016. godine, Informaciju o statusu realizacije investicionog Ugovora za prodaju 74.9497 odsto akcijskog kapitala preduzeća Jadran iz Perast sa pripadajućim aneksima.

Kako je saopšteno, usvojena je Informacija o ispunjenosti uslova za vraćanje prve bankarske garancije „Global Ports Holdingu“, Izvještaj o činjeničnom stanju u vezi sa unaprijed dogovorenim procedurama sprovedenim u vezi sa zahtjevom Crne Gore navedenim u Ugovoru o zakupu HTP „Ulcinjska rivijera“ broj 07-381/02 za period od 25. septembra prošle do 1. juna ove godine.

 Vlada je usvojila Informaciju o zaključenju Ugovora o garanciji između Njemačke razvojne banke (KfW) i Ministarstva finansija za Ugovor o kreditu između Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) i Njemačke razvojne banke (KfW) za realizaciju projekta “Crnogorsko primorje: Razvoj područja Luštice”.

Navodi se da je prihvaćen i tekst Ugovor o kreditu, kao i tekst Ugovora o garanciji između Njemačke razvojne banke (KfW) i Vlade Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније