Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

03. 11. 2018. 14:02   >>  15:30 8

DEMOKRATE TVRDE

"Izvođači radova čašćeni više od 80 miliona"

Demokartska Crna Gora saopštila je da izvođači radova na autoputu Bar-Boljare duguju više od 80 miliona eura, po osnovu nenaplaćenog PDV-a i poreza i doprinosa na zarade zaposlenih.

 

Te podatke tvrde da su dobili od Ministarstva finansija.

"U državnoj kasi imamo gotovo 60 miliona eura manje po osnovu nenaplaćenog PDV-a i dodatnih 22,5 miliona eura po osnovu nenaplaćenih poreza i doprinosa na zarade do jula tekuće godine. Dakle do ovog trenutka izvođači radova na auto putu su čašćeni sa više od 80 miliona eura", saopštio je poslanik Demokrata Danilo Šaranović.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније