Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

24. 11. 2018. 09:00 >> 08:42
1

RAIČEVIĆ OCIJENIO

Bez infrastrukture Bar nije konkurentan

Razvoj turizma primarna je misija Bara, a bez infrastrukturnih projekata ne možemo govoriti da je Bar konkurent ostalim primorskim opštinama, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Dušan Raičević.

 

Tu, kako je rekao u intervjuu Televiziji Crne Gore, misli na ranije započete projekte, poput turističkog naselja na Maljeviku.

"Moja su očekivanja da ćemo narednih mejseci uspjeti da pokrereno taj projekat. Mislim i na projekat na Dubovici. Imam informaciju da su određena investiciona planiranja namijenjena i za Čanj", rekao je Raičević.

Kazao je da se od Bara očekuje da ponudi hotel sa pet zvjezdica.

"U narednom periodu očekujemo početak jedne takve značajne aktivnosti", rekao je Raičević.

Istakao je da je Baru potrebna kvalitetna putna infrastruktura, jer savremeni turista hoće manje da putuje do destinacije, a da se duže zadrži.

"Planiramo rekonstrukciju putnog pravca Virpazar - Ostros. Bez putne infrastrukture nema ni razvoja", rekao je Raičević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније