Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

24. 11. 2018. 11:35 >> 11:24
1

GRUPA GRAĐANA

Marković da ne dozvoli poskupljenje struje

Predsjednik Grupe građana Saša Mijović pozvao je premijera Duška Markovića da ne dozvoli poskupljenje električne energije i cijene prenosnog i distributivnog sistema.

 

Podsjećamo, iz Regulatorne agencije za energetiku (RAE) je saopšteno da će cijene korišćenja prenosnog i distributivnog sistema električne energije, koju će plaćati domaćinstva u narednoj godini, biti veća 0,78 odsto u odnosu na ovogodišnju.

Na taj način, smatra Mijović, na građane Crne Gore napravio bi se "još jedan težak finansijski udar i jedna veoma bitna stavka u troškovima svakog domaćinstva povećala do granica neizdržljivosti".

"Ukoliko ovu namjeru RAE i Elektroprivrede Crne Gore ne spriječite, vi svjesno ugrožavate svaku crnogorsku porodicu i dodatno joj otežavate ionako težak život opterećen raznim nerazumno velikim nametima, porezi, komunalije, struja, voda, gorivo, hrana, ljekovi", rekao je Mijović.

Podsjeća da Elektroprivreda Crne Gore "nema milosti ni prema najsiromašnijim slojevima crnogorskih građana, koji svake godine zimu dočekuju u hladnoći svojih domova sa isključenom strujom".

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније