Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: F.R.

03. 12. 2018. 17:56 >> 17:31
1

ZAGREB

Simović sjutra na Samitu CEI

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem Milutin Simović učestvovaće sjutra decembra u radu Samita Centralnoevropske inicijative u Zagrebu.

Kako su istakli iz Vlade, tema Samita je  „Izgradnja sigurnosti, podsticanje ekonomije, omogućavanje prosperiteta“.

"Učešće delegacije Crne Gore, koju će predvoditi potpredsjednik Simović predstavljaće dobru priliku za dalju promociju napretka i ostvarenih rezultata Crne Gore na nacionalnom, regionalnom i evropskom planu. CEI je najstarija i najveća regionalna inicijativa na prostoru Centralne i Jugoistočne Evrope koja je uspostavljena kao prvo tijelo regionalne saradnje nakon okončanja hladnog rata 1989.  Danas broji 17 zemalja članica. Na ovogodišnji Samit, u svojstvu specijalnih gostiju, pozvano je 10 regionalnih i međunarodnih organizacija, među kojima su Savjet Evrope, OEBS, EK, EBRD i EEAS", kazali su iz Vlade.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније