Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: F.R.

11. 12. 2018. 17:32 >> 17:05

SKUPŠTINA USVOJILA ODLUKU

Suficit bjelopoljskog budžeta 389.157 eura

Odbornici Skupštine Opštine Bijelo Polje su na danšnjoj sjednici usvojili odluku o završnom računu budžeta za 2017, prema kojoj je budžetski suficit 389.157 eura.

Prema završnom računu budžeta, ukupni prihodi i primanja su ostvareni u iznosu od 10.842.456 eura. Rashodna strana iznosi 10.453.299 eura, a budžetski suficit je 389.157 eura.

"Završni račun budžeta realno i objektivno prikazuje ostvarene prihode i realizovane rashode što potvrđuju izvještaji o novčanim tokovima i eksterne revizije završnog računa budžeta opštine za prethodnu godinu", navodi se u obrazloženju podnosioca završog računa.

Odbornici su danas, sa 23 glasa za i tri protiv, reizabrali Marinu Petrić za glavnu administratorku Opštine i usvojili strateškom plan razvoja sporta opštine za period 2018-2021. 

Usvojen je i predlog lokalnog akcionog plana zaštite biodiverziteta Bijelog Polja u naredne četiri godine kao iodluka o proglašenju biznis zona „Nedakusi“, „Cerovo“,“Vraneška dolina“, „Bistrička dolina“, „Rakonje-Ravna Rijeka“ i „Ribarevine –Poda“.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније