Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila M.L.B.

14. 01. 2019. 10:16   >>  09:55 1

ISPLATA OD 29. JANUARA

U IBM-u 2.820 deponenata sa oko 22 miliona eura

Neće biti prioritetnih grupa pri isplati deponenata Invest banke Montenegro, kazao je direktor Fonda za zaštitu depozita Predrag Marković. On je naveo da je evidentirano 2.820 deponenata sa oko 22 miliona eura.

Fond za zaštitu depozita je u obavezi da najkasnije 29. januara započne isplatu garantovanih depozita, do 50.000 eura, deponentima Invest banke Montenegro u stečaju.

Fond za zaštitu depozita isplaćivaće deponente Invest Banke Montenegro, a 29. januara trebalo bi da se započne sa isplatama ukoliko utvrđivanje garantovanih depozita bude urađeno na vrijeme shodno postojećoj dokumentaciji kazao je Marković, gostujući u našem Jutarnjem programu.

Prijava deponenata nije potrebna, jer već postoji evidencija od oko 2.820 deponenata sa oko 22 miliona prava na isplatu.

Marković je poručio i da je novac siguran kao i da neće biti prioriteta.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније