Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

10. 03. 2019. 16:09 >> 15:35

U SOCIETE GENERALE BANCI

Sjutra isplata dividende CGES-a

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) počeće sjutra isplatu dividende akcionarima.

Neto iznos dividende po akciji iznosi 10,12 centi.

Odluka o raspodjeli 16,24 miliona eura dividende u bruto iznosu donijeta je na vanrednoj Skupštini akcionara održanoj 31. decembra prošle godine.

Dividenda će biti isplaćena dioničarima CGES-a koji su posjedovali akcije na 31. decembar prošle godine, odnosno na dan donošenja odluke o raspodjeli dividende.

Isplata dividende će se obaviti preko Societe Generale banke Montenegro i biće dostupna u svim njenim filijalama.

Akcionari koji nijesu u mogućnosti da podignu dividendu u filijalama Societe Generale banke Montenegro, mogu zahtijevati da im se ona isplati na bankovni račun u zemlji ili inostranstvu.

CGES je, na osnovu ostvarenih rezultata poslovanja za devet mjeseci prošle godine, zabilježio neto dobit od 4,2 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније