Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

17. 03. 2019. 10:43   >>  10:10 19

PRIORITETNA DIONICA

Ovako izgleda vožnja trasom autoputa

Na Tviter nalogu Vlade Crne Gore objavljen je video vožnje trasom prioritetne dionice autoputa Bar-Boljare, na kojoj se radovi izvode intenziviranom dinamikom.

Prva dionica auto puta Bar-Boljare trebalo bi da bude završena do sredine naredne godine. To su nedavno konstatovali premijer Duško Marković i predsjednik kompanije CRBC Du Fei.

"Urađen je ogroman posao. Pratim projekat na nedjeljnoj osnovi. Očekujem da iduće godine zajedno prođemo autoputem. Dosta sam ga gledao iz heliopktera", rekao je Marković nedavno.

Podsjećamo, predstavnik Ministarstva saobraća Miroslav Mašić saopštio je ranije za TVCG da će izgradnja prioritetne dionice koštati 890 miliona eura.

Na prioritetnoj dionici, kako je rekao Mašić, probijeno je 99 odsto od ukupno 16 tunela.

Od 20 mostova, dužine oko šest kilometara, procenat završenosti radova je oko 65 odsto. Na otvorenoj trasi je, kako je kazao Mašić, završeno oko 30 odsto radova.

Inače, prema podacima Vlade Crne Gore, za izvođenje radova na prioritetnoj dionici auto-puta u prošloj godini je utrošeno 165,2 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније