Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

15. 05. 2019. 19:24 >> 19:23

SOCIETE GENERALE BANKA

Isplatiće dividendu od 5,33 miliona eura

Societe Generale banka Montenegro ove godine će, peti put zaredom, isplatiti akcionarima dividendu od 5,33 miliona e, što je polovina ukupnog njenog profita, odlučeno je na Skupštini akcionara.

Skupština akcionara je, kako je saopšteno iz banke, danas usvojila godišnji izvještaj o njenom poslovanju, s mišljenjem nezavisnog spoljnog revizora.

"Banka je i u prošloj godini zabilježila odlične komercijalne i finansijske rezultate, što je odraz i povećanog broja klijenata, kao i uspjeha u svim segmentima poslovanja - sa građanima, malim i srednjim preduzećima, javnim sektorom i privredom", navodi se u saopštenju.

Ostvareni rezultati i internacionalne nagrade, prema riječima predstavnika banke, potvrđuju da Societe Generale banka Montenegro drži jednu od vodećih pozicija na tržištu i da je prepoznata kao banka posvećena klijentima.

Na sjednici Skupštine akcionara usvojena je i odluka o imenovanju članova Odbora direktora banke. Za članove tog tijela i ove godine su izabrani Milorad Katnić, Antoine Alexis, Jean-Philippe Guillaume, Sonja Miladinovski i Verica Maraš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније