Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila B.B. ]

17. 05. 2019. 16:15   >>  17:12 1

VLADA DA RIJEŠI PROBLEM

Zbog odštete "Rekreatursu" Opštini Ulcinj prijeti bankrot

Potpredsjednik Skupštine Genci Nimanbegu pozvao je Vladu da što hitnije pronađe rješenje za Opštinu Ulcinj, povodom presude po kojoj ta lokalna uprava mora da plati odštetu šest miliona eura firmi "Rekreaturs", koja je članica Atlas grupe.

Nimanbegu je podsjetio da taj slučaj datira iz 1983. i pita zbog čega je trebalo da prođe toliko godina da bi se donijela sudska odluka, koja će, kako kaže, imati nesagledive posljedice po građane Ulcinja.

Tom odlukom, Opština Ulcinj finansijski će biti blokirana više od 10 mjeseci, što će je, kako kaže, dovesti do bankrota.

"Pozivam Vladu i opštinu Ulcinj da zajedno riješe ovaj problem i da već na prvoj narednoj sjednici Vlade razmotri i iznađe rješenje otklona blokade opštine Ulcinj. Ne odlaganje na određeno vrijeme već iznalaženje dugotrajnog rješenja i to da li da Vlada preuzme cjelokupno potraživanje ili da se iznađe rješenje dugotrajne otplate presuđenog spora," naveo je Nimanbegu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније