Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina; Objavila: M.M ]

26. 06. 2019. 20:29 >> 20:27

LUKA KOTOR

Branko Ivanović predsjednik Odbora direktora

Branko Ivanović izabran je danas jednoglasno za predsjednika Odbora direktora Luke Kotor.

Na redovnoj skupštini akcionara Luke Kotor ocijenjeno je da je prošla godina bila značajna i uspješna.

Kako je rečeno, u godini jubileja, 30 godina od osnivanja Luke Kotor, akcionarsko društvo je utrostručilo akcionarski kapital, prvi put se kotiralo na „B“ listi „Monetenegroberze“.

"Ostvarilo je dobit od 801.207 EUR, donijelo odluku o podjeli dividende i u prošloj i u ovoj godini u iznosu od 50 odsto od ostavarene dobiti", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, Luka Kotor (AD Kotor) je 2018. godinu krunisala krajem decembra dobijanjem od Vlade Crne Gore prvenstvene koncesije za privredno korišćenje lučkog područja luek Kotor, na koju se čekalo deset godina.

Na redovnoj skupštini akcionara za članove Odbora direktora izabrani su Branko Ivanović, Branimir Maslovar, Slađana Živković, Stanislava Subotić i Radomir Rudanović.

Nakon Redovne Skupštine održana je konstitutivna sjednica Odbora direktora na kojoj je jednoglasno za predsjednika izabran Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније