Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

10. 07. 2019. 19:53 >> 19:52

FOND ZA PODRŠKU

Opštine povukle ukupno 352,91 hiljadu eura

Opštine Danilovgrad, Rožaje, Herceg Novi, Tuzi i Bijelo Polje od početka godine su povukle ukupno 352,91 hiljadu eura iz Fonda za podršku opštinama za predfinansiranje donatorskih projekata.

Iz Ministarstva finansija je saopšteno da je Opština Rožaje vratila Fondu ukupan iznos od 39,97 hiljada eura.

Opštini Herceg Novi za šest projekata je dodijeljeno 205,98 hiljada eura, Danilovgradu za dva projekta 79,99 hiljada eura, a Rožajama za tri projekta 39,97 hiljada eura.

Tuzi su za jedan projekat dobile 19,7 hiljada eura, a Bijelo Polje 7,27 hiljada eura.

Iz Ministarstva su podsjetili da je Zakonom o finansiranju lokalne samouprave, koji je stupio na snagu 15. januara, osnovan Fond za podršku opštinama.

Ministarstvo, u skladu sa zakonom, polugodišnje objavljuje evidenciju o podnijetim zahtjevima za korišćenje sredstava Fonda, kao i povučenim i vraćenim sredstvima po projektima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније