Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

10. 09. 2013. 07:59   >>  07:59 2

PODSJEĆAMO

Skuplje sve vrste goriva

U Crnoj Gori su od ponoći sve vrste goriva skuplje tri do četiri centa.

Cijene bezolovnog eurosupera 98 i 95 veće su po tri centa i iznose 1,44 eura, odnosno 1,41 euro.

Eurodizel će u narednih 15 dana biti skuplji tri centa, košta 1,32 eura, dok je cijena eurodizela za komercijalne svrhe veća četiri centa i iznosi 1,11 eura.

Od ponoći su skuplji i lož ulje za grijanje i veleprodaju po tri centa - 1,01 euro, odnosno 1,29 eura.

Maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori posljednji put su promijenjene 17. jula, kada su poskupili eurodizel i lož ulje četiri i pet centi.

Iz Ministarstva su objasnili da je u prvoj sedmici obračunskog perioda došlo do velikog porasta vrijednosti svih naftnih derivata, posebno benzinskih.

“Sljedeću sedmicu je obilježio pad dostignutih vrijednosti, ali uprosječene vrijednosti, po kojima se definišu maloprodajane cijena naftnih derivata, bile su veće od pet odsto”, rekli su iz Ministarstva.

To je, kako su naveli, uslovilo primjenu Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivate, kao i korekciju maloprodajnih cijena svih naftnih derivata.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније