Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

09. 09. 2013. 15:43 >> 20:52
1

DRUGA RJEŠENJA

Đukanović: Rebalans nije prioritet

Pitanje rebalansa budžeta trenutno nije prioritet, a nije ni najvažnije pitanje za koalicione odnose, kazao je crnogorski premijer Milo Đukanović. Ukoliko se stvori potreba za rebalansom, to će biti kroz druge modalitete, istakao je Đukanović, dodajući da je uvjeren da će ova godina biti budžetski uspješna.

 

Đukanović: Ne potresaju me afere

Takozvana afera "crne trojke", još je jedan pokušaj da se u Crnoj Gori nastavi sa praksom kreiranja afera koje bi "trebale da osujete dobar tempo crnogorskog integracionog razvoja", poručio je premijer Milo Đukanović.

"Čini mi se da nakon afere "Snimak", afere crne trojke, pa sada „afere nepostojećeg napada“, sve jasnije nazire ideja koju promoviše dio opozcionih struktura i dio njima naklonjenih medija da se Crne Gore pred EU drži u poziciji, da kažem, permanentno optuženog", kazao je premijer Đukanović.

On kaže da je cilj takvih afera da se krivica svaljuje na Vladu, i da se na taj način pomogne promjena vlasti u Crnoj Gori.

"Kao što vidite, to me mnogo ne potresa, prepoznali smo o čemu se radi, institucije rade svoje posao. Institucije su ga uradile u slučaju izmišljenog napada na novinare Vijesti, institucije će završiti posao i kada su pitanju takozvane "crne trojke“, istakao je Đukanović.

On kaže da je kao šefa države 20– tak godina, vrlo je pažljivo pratio kako funkcioniše sistem bezbjednosti.

"Pratio sam kako funkcioniše specijalna antiteroristička jedinica i apsolutno odgovorno tvrdim da ničeg nema od toga što se pokušalo iskreirati tom aferom", poručio je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније