Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: J.B.Č. ]

17. 07. 2019. 16:10   >>  16:42

RADUNOVIĆ U PARIZU

Sosiete ženeral nastavlja saradnju sa CG

Societe Generale nastavlja saradnju sa Crnom Gorom saopštili su predstavnici te banke iz Pariza tokom razgovora sa ministrom finansija Crne Gore Darkom Radunovićem. Namjera banke je, kako se kazali, da ostane prisutna na crnogorskom tržištu i da kroz svoje aktivnosti potpomogne sve vidove finansijskih aranžmana za koja postoji interesovanje.

Kako je saopšteno iz Ministarstva finansija, Radunović se sa saradnicima sastao sa predstavnicima Societe Generale banke iz Pariza i tom prilikom je razgovarano o budućoj saradnji sa pomenutom bankom.

"Tokom sastanka predstavnici Societe Generale banke su iskazali spremnost za nastavak saradnje sa Crnom Gorom. I pored toga što je Societe Generale postao dio OTP grupe u Crnoj Gori banka je najavila dalju podršku aktivnostima Vlade Crne Gore i privrede u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Kako navode iz Ministarstva, razgovaralo se i o mogućnostima saradnje u oblastima realizacije hedžing aranžmana, eventualnog kreditiranja infrastrukturnih projekata i privrede, realizacije emisije euroobveznica, kao i o mogućnostima saradnje u svim drugim vidovima gdje dvije strane pokažu zainteresovanost.

"Namjera banke je da ostane prisutna na crnogorskom tržištu i da kroz svoje aktivnosti potpomogne sve vidove finansijskih aranžmana za koja postoji interesovanje. U tom dijelu je izraženo zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i istaknuto uvjerenje da će se ta uspješna saradnja nastaviti u budućnosti", kazali su iz Ministarstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније