Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: J.B.Č. ]

22. 07. 2019. 15:01 >> 20:28
3

PREMIJER OTVORIO

Novi pogon punionice vode Diva

Premijer Duško Marković otvorio je u Gornjoj Bukovici novi pogon punionice durmitorske izvorske vode Diva.

U novi investicioni projekat, prema riječima vlasnika Dive Ljuba Perišića, uloženo je više od tri miliona eura, sa većim dijelom sredstava iz kreditnog aranžmana Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Pored već prepoznatljive prirodne izvorske vode Diva, na tržištu će se ta kompanija predstaviti sa novom niskomineralnom gaziranom vodom Diva i vodom sa različitim ukusima.

Kapacitet novog pogona biće 12.000 boca na sat.

Perišić je pdsjetio da je prva punionica izvorske vode Diva otvorena na današnji dan prije 10 godina. To je bila investicija vrijedna oko 5 miliona eura danas zapošljava 26 ljudi.

"Nova investicija od tri miliona dodatno će zaposliti 7 radnika", kazao je Perišić.

Diva je, kako je kazao, cijenjeni crnogorski izvozni proizvod.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније