Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

10. 09. 2013. 13:31   >>  20:10

NOVI ODBOR KAP-A

Rusi ostali u manjini

Odbor povjerilaca Kombinata aluminijuma Podgorica imaće tri člana, dogovoreno je na sastanku povjerilaca u Privrednom sudu. Odbor će formirati država Crna Gora, odnosno Ministarstvo finansija, CEAC i Elektroprivreda.

Nakon što se zastupnici pet najvećih povjerilaca nijesu mogli saglasiti da li Odbor da broji tri ili pet članova, prisutni povjerici su glasali i izjasnili da to tijelo ima tri člana.

„Na način i tok glasanja nije bilo primjedbi. Velikom većinom povjerioci su se izjasnili da Odbor broji tri člana. Danas se nijesu mogli izjasniti ko će personalno biti članovi Odbora“, kazao je novinarima stečajni upravnik KAP-a Veselin Perišić.

On je rekao da je na sastanku dogovoreno da se stečajnom upravniku u najkraćem roku dostave imena osoba koja će činiti Odbor, ali i da se održi sastanak na kojem će biti konstatovano ko se prihvatio dužnosti člana u ime tri najveća povjerioca, prenijela je Pobjeda na svom portalu.

Na sastanku će biti, kako je naveo Perišić, izabran i predsjednik Odbora povjerilaca.

Najvećih pet povjerilaca KAP-a su Ministarstvo finansija koje potražuje 148,1 milion eura, CEAC sa oko 50 miliona, Elektroprivreda sa 44,9 miliona, En + Grupa sa 43,4 miliona i VTB banka sa 25,8 miliona eura.

Tatjana Debeljević, Televizija Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније