Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila M.L.B.

13. 08. 2019. 17:45   >>  17:48

ČETIRI EMISIJE

Zabavna i digitalna nauka za najmlađe

JPU "Dragan Kovačević" Nikšić, u saradnji sa 212.com pripremila je serijal od četiri edukativno - zabavne emisije, sa ciljem da djeci na zabavan i digitalan način predstave nauku.

Cilj projeka je da najmlađi koji su već počeli da koriste pametne telefone, tablet uređaje i kompjutere, imaju priliku da vrijeme provedeno u digitalnoj zajednici, iskoriste pametno i sa svrhom.

“Počnimo da gradimo, djeci prilagođen online svijet. Stvorimo zajednicu mališana koji internet koriste ne za video igrice već za razvoj svog bića koje tek počinje da se pita i zapitkuje. Kojem je potrebno da misli i razmišlja, da samo otkriva probleme i nalazi rješenja zagonetki. Zabavna nauka ima takav cilj!”, poručuju iz JPU “Dragan Kovačević”.

U okviru projekta, koji finansira Ministarstvo nauke, smimljene su četiri edukativno zabavne emisije „Biologija za djecu“, „Fizika za djecu“, „Hemija za djecu“ i „Engleski za djecu“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније