Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

12. 09. 2013. 15:54 >> 15:53
1

ŽUGIĆ PORUČIO

Rebalans ne mora brzo pred Skupštinu

Ministarstvo finansija smatra da je, sa aktuelnim fiskalnim parametrima potreban tehnički rebalans, koji podrazumijeva korigovanje prihodne i rashodne strane budžeta.

Ministar finansija Radoje Žugić kazao je nakon sjednice Vlade da, imajući u vidu povećanje budžetskih prihoda i ostvarene uštede, rebalans ne mora biti brzo ponuđen parlamentu na razmatranje.

Žugić je, predstavljajući informaciju o kretanjima u javnoj potrošnji od početka godine do kraja avgusta, naveo da je u drugom kvartalu ostvaren rast BDP-a od 4,3 odsto, te da se na godišnjem nivou očekuje rast od 2,5 procenta, nešto veći od projektovanog.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније