Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

15. 09. 2013. 20:44 >> 21:47
4

PODACI PORESKE

Za mjesec primio 197.000 eura

Najveće mjesečno primanje isplaćeno, nekom u Crnoj Gori, u ovoj godinu iznosilo je oko 197.000 eura saopštio je direktor Poreske uprave Milan Lakićević, gostujući u emisiji „Okvir“, televizije Crne Gore.

Lakićević nije želio da saopšti iz koje je djelatnosti osoba kojoj je isplaćena ta nadoknada, kao ni u kojoj djelatnosti radi osoba kojoj je isplaćena najveća plata u ovoj godini od oko 62.883 eura.

On je pojasnio da je 62.883 eura, najveća neto zarada, dok se iznos od oko 197.000 može da odnosi i na bonus, nagradu ili neko drugo primanje.

Kada je u pitanju plata od 62.883 eura, Lakićević kaže da taj iznos ne mora biti isplaćivan svakog mjeseca.

"To je vjerovatno plata za odabrane i za one koji ostvaruju značajne rezultate. Međutim možda to nije najveće lično primanje u ovoj godini. U pretragama kroz naš informacioni sistem, imam podatak da je u jednom mjesecu nekom licu isplaćeno primanje od oko 197.000 eura hiljada eura, što čini mi se predstavlje rekordnu veličinu. Mislim da se u ovom slučaju radi o nekom bonusu ili nekoj nagradi", pojasnio je Lakićević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније